MISSIONA PARHAAT TYÖPAIKAT

Esimiesakatemian missiona on parhaita työpaikkoja rakentaminen. Tätä missiota toteutamme rakentamalla esimiesten henkilöjohtamistaitoja hyvin käytännönläheisesti. Viiden johtajuustason kehittämismallimme antaa esimiehelle konkreettisen suunnan esimiehenä kehittymiseen sekä oman esimiesidentiteetin vahvistamiseen. Se antaa myös lukuisia käytännönläheisiä työkaluja arjen esimiestilanteiden ratkaisemiseen. Haluamme myös aktivoida laajempaa keskustelua modernista johtamisesta.

esimiesakatemia esimies valmennus koulutus tampere turku helsinki

Tuotekehitystä asiakkaidemme kanssa

Haastattelimme vuonna 2016 yli 50 henkilöstöpäättäjää. Tavoitteena oli ymmärtää esimiestyön kehittämisen haasteet riittävän laajasti ja pyrkiä löytämään niihin uudenlaisia ja tehokkaampia palveluratkaisuja. Palvelukonseptimme on kehitetty juuri näiden kokemusten kautta. Aito kiinnostus asiakkaidemme haasteiden ratkaisemiseen, kyky opettaa vaikeitakin asioita käytännönläheisesti sekä ymmärrys eri toimialojen toimintaympäristön nopeasta muutoksesta ovat auttaneet meitä rakentamaan kestäviä asiakassuhteita. 

Esimiesakatemia johtoryhmävalmennukset

Kumppanuusmallilla pysyvä muutos

Rakennamme kumppanuuslähtöistä kestävää kehittämistä, jossa toimimme ketterästi ja kehittyminen voidaan mitattavasti todentaa. Tärkeänä teemana toiminnassamme on koettu motivaatio, eli olemme onnistuneet rakentaneet toimintamallin, joka inspiroi kokenuttakin esimiestä kehittämään omaa osaamistaan. Palveluidemme hinnoittelurakenne on läpinäkyvä ja pystymme toimimaan kustannustehokkaasti. 

Vaikuttavuutta kustannustehokkaasti

Toimintamme kantavia teemoja ovat teho, motivaatio ja kustannus. Asiat, joihin asiakkaamme halusivat muutosta. ”Viimeisten vuosien aikana olen pyrkinyt selvittämään, miksi niin moni kehittämisen hanke epäonnistuu. Usein lähtötilanteen arvio on väärä, ihmisiä ei saada aidosti mukaan ja pysyvää muutosta ei synny. Asiakaspalautteemme kertovat, että olemme pystyneet ratkaisemaan juuri näitä haasteita.” – Esimiesakatemian perustaja, Hannu Säkkinen