VAIKUTTAVAT ESIMIESVALMENNUKSET

Esimiesakatemian käytännönläheiset valmennukset ja ohjelmat auttavat rakentamaan kulttuuria, jonne on helppo sitoutua ja johon halutaan liittyä. Emme keskity muotivirtauksiin tai teoriaan, vaan autamme jalkauttamaan omaan arkeen soveltuvia johtamisen parhaita käytäntöjä. Olemme verkkovalmennusten edelläkävijä, meillä on kokemusta niiden toteuttamisesta jo yli 5 vuoden ajalta. Kaikki valmennukset ovat toteutettavissa osallistavina lähi- tai verkkototeutuksina.

Esimiesakatemia vaikuttavat esimiesvalmennukset

LUO ESIMIESTYÖSTÄ YLIVOIMAINEN KILPAILUTEKIJÄ

Maailman muutos heijastuu myös työelämään. Työelämän odotusarvot muuttuvat ja johtaminen on läpinäkyvämpää, kuin koskaan aikaisemmin. Huono johtaminen nousee päivänvaloon ja kasvattaa maineriskejä. Hyvillä henkilöjohtamistaidoilla rakennetaan kulttuuria, joka sitouttaa parhaat työntekijät sekä vetää parhaat hakijat puoleensa. Tämä vaikuttaa luonnollisesti yrityksen kilpailukykyyn.  Autamme rakentamaan parhaita työpaikkoja, joissa on motivoitunein, sitoutunein ja tehokkain henkilöstö.

Esimiesakatemia esimiestyöstä ylivoimainen kilpailutekijä

KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN JA SELKEÄ TOIMINTAMALLI

Useat esimiesvalmennukset ovat liian teoreettisia, jonka takia niillä ei valitettavasti ole tavoiteltua vaikutusta. Tiedolla ei ole arvoa, jos sitä ei osata soveltaa käytäntöön. Viiden johtajuustason kehittämismallimme antaa selkeän punaisen langan esimiehenä kehittymiseen. Se keskittyy olennaiseen henkilöjohtamisessa ja sen avulla voidaan rakentaa vahva esimiesidentiteetti, joka vaikuttaa laajasti esimiehen ympäristössä.

Esimiesakatemia käytännönläheinen ja selkeä toimintamalli

MASTER LEADER ONLINE - VALMENNUSOHJELMA

Valmennusohjelma on kokonaisvaltainen kehitysohjelma lähiesimiestyön kehittämiseen. Se toteutetaan kokonaan verkossa, eli siihen on helppo tulla mukaan mistä ja milloin tahansa. Ohjelma antaa selkeän punaisen langan esimiehen kehittymiseen ja on käytännönläheisyyden vuoksi erittäin vaikuttava. Ohjelman on suorittanut yli 900 esimiestä ja yli 90% suosittelee ohjelmaa.

Pyydä tarjous