Henkilöstö

Johto ja hallinto

Hannu_B&W

Hannu Säkkinen, CEO & Founder
Vastuuvalmentaja, vaikuttamisasiantuntija

+ 358 50 551 4477
hannu@esimiesakatemia.fi

LinkedIn

Hannu on yksi Suomen johtavia vaikuttamisvalmentajia, jonka valmennuksiin osallistuu vuosittain tuhansia ihmisiä hyvin monenlaisista työrooleista. Hannulla on 20 vuoden kokemus erilaisista johto- ja esimiestehtävistä sekä johtamisen, esimiestyön ja työyhteisöjen kehittämisestä niin kotimaisissa, kuin kansainvälisissäkin yrityksissä.

Hän on toiminut esimiehenä, valmentajana, mentorina sekä inspiraattorina sadoille esimiehille, johtajille, myyjille sekä yrittäjille uransa aikana. Vahva kokemus yhdistettynä jatkuvaan haluun uudistua ja ymmärtää maailman muutosta, tekee hänestä monipuolisen kehittämisasiantuntijan.

Hannu on erikoistunut vaikuttamistaitojen kehittämiseen ja hänellä on taito havainnollistaa ihmisen toimintaa hyvin käytännönläheisesti. Hänen intohimonaan ovat käyttäytymistieteet, motivaatioteoriat ja erityisesti sisäinen motivaatio, joka on tärkeä osa työntekijöiden voimaannuttamista ja sitouttamista. Hän painottaa valmennuksissaan erityisesti yksilön johtamisen tärkeyttä.

Hannun ammattitaitoa on rikastuttanut noin 20.000 myyntipuhelua tai asiakastapaamista, yli 2000 pidettyä rekrytointihaastattelua, yli 400 rekrytointipäätöstä, yli 15 vuoden johtoryhmäkokemus sekä lisäksi hän on johtanut eri kokoisia organisaatioita ja asiantuntijatiimejä kolmella eri vuosikymmenellä.

Elina Esimiesakatemia
Elina Lähdesmäki, Myynti- & palvelupäällikkö
Myynti, asiakaspalvelu, opiskelijayhteydet

+ 358 44 329 5707
elina@esimiesakatemia.fi

LinkedIn

Elina on toiminut vuosia myynnin, työyhteisön kehittämisen sekä HR-operaatioiden parissa. Hän on todellinen hyvän työelämän lähettiläs ja hyvän tiimihengen luoja.

Hänen vahvuuksiin kuuluu asiakkaan tarpeiden monipuolinen ymmärtäminen ja huomioon ottaminen. Hänelle jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja hän on aina valmiina auttamaan.

Elinalle on kunnia päästä kehittämään niin yksilöitä, tiimejä, kuin työyhteisöjäkin parhaiden mahdollisien tulosten saavuttamiseksi.

Esimiesakatemiassa Elina tuottaa työyhteisöjen ja vuorovaikutuksen kehittämisen ratkaisuja sekä työskentelee myynnin, markkinoinnin, projektihallinnon ja tapahtumien organisoinnin parissa.

Elinaan voit olla yhteydessä kaikista avoimista kysymyksistä tai jos haluat keskustella yhteistyöstä Esimiesakatemian kanssa.

TYÖNTEKIJÖIDEN YHTEYSTIEDOT

Sähköpostit muotoa: etunimi@esimiesakatemia.fi

Puhelin: 010-325 5330

KUMPPANIVERKOSTO

Kumppaniverkostomme kattaa hyvin monipuolisen valikoiman eri kehittämis- ja valmennuspalveluiden erikoisalojen asiantuntijoita, valmentajia ja vaikuttajia. Pystymme toteuttamaan tarvittaessa isompiakin kehittämiskokonaisuuksia yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Kumppanuus- ja yhteistyökartoitukset puh. 050-5514477 / Hannu