Valmennuspalvelut

JOHTORYHMÄVALMENNUKSET

Vahvan organisaatiokulttuurin rakentaminen lähtee aina johtoryhmän toiminnasta. Isojen linjausten on hyvä olla kaikille selviä. Tarvitaan yhteinen maali, selkeä visio siitä, mihin ollaan menossa sekä sellainen missio, jonka henkilökunta voi kokea tärkeänä ja omana. Arvot ja niiden jalkauttaminen arjen tasolle vaatii myös usein yhteistä prosessointia. Johtoryhmävalmennuksemme ovat hyvin käytännönläheisiä ja ne antavat paljon oivalluksia toiminnan kehittämiseen. Tehokkaan johtoryhmätyöskentelyn malli sekä sisäisen viestinnän kehittäminen ovat aiheita, joissa asiakkaamme ovat kokeneet kehittyneensä näiden valmennusten kautta.

ESIMIESVALMENNUKSET

Lippulaivanamme ovat tehokkaat valmennusohjelmat, jotka rakennetaan tarpeidenne pohjalta selkeitä sisältökokonaisuuksia hyödyntäen. Valmennusohjelman avulla varmistat, että kehittämisestä tulee jatkuva prosessi. Niiden teho perustuu jatkuvuuteen, jossa lähivalmennuspäivien lisäksi oppimista tukee itseopiskelu verkkovalmennusten kautta. Valmennusohjelmat soveltuvat kaikenlaisille organisaatioille. 
Lue lisää valmennusohjelmistamme >>

AVOIMET VALMENNUKSET

Järjestämme avoimia esimiestyön valmennustilaisuuksia ympäri vuoden. Valmennukset kehittävät tehokkaasti esimiesten vaikuttamistaitoja. Valmennusohjelmamme 'Master Leader' koostuu kolmesta sisältökokonaisuudesta, joilla varmistetaan, että esimies pystyy vastaamaan tämän hetken esimiestyön vaatimuksiin nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. 
Tutustu avoimiin valmennuksiimme ja niiden ajankohtiin Koulutus.fi sivuilla.

VERKKOVALMENNUKSET

Online palvelumme on moderni ja ketterä esimiestyön valmennusohjelma verkossa. Tämä valmennusohjelma sopii kaikille, jotka haluavat kehittää esimiestaitojaan. Palvelu on myös tehokas ja vaikuttava sen jatkuvuuden, helpon käytettävyyden sekä käytännönläheisyyden vuoksi. Tutustu ohjelmiimme tarkemmin: www.esimiesakatemia.fi/online