Valmennusohjelmat

TEHOKAS RATKAISU ESIMIESTYÖN JA KULTTUURIN KEHITTÄMISEEN!

“Valmennuksen jatkuvuus ja monipuolisuus varmistaa esimiehen todellisen kehittymisen”

Emme usko muutokseen, joka syntyy yhdessä koulutustilaisuudessa. Valmennusprosessi on kokonaisuus, jonka jatkuvuus varmistaa, että muutos siirtyy kiinteäksi osaksi arkityötä. Käytännönläheisyys antaa konkretiaa.

“Moderni, joustava ja mielekäs 'Blended Learning' -opiskelumalli motivoi opiskelemaan”

Oppiminen on tehokkainta silloin, kun pystyy opiskelemaan itsellesi parhaiten soveltuvimmalla tavalla sekä niitä aiheita, joista itse olet kiinnostunut. Laaja kokonaisuus inspiroivista valmennustilaisuuksista aina itseopiskeluun.

“Erittäin ajankohtainen sisältö, joka vastaa juuri tämän hetken haasteisiin esimiestyössä”

Laadukas henkilöjohtaminen korostuu tällä hetkellä. Samoin työntekijöiden sisäisen motivaation kasvattaminen sekä sitouttaminen. Opetamme, millä tavalla toimia tehokkaasti erilaisten tai eri ikäisten työntekijöiden kanssa. 

"Esimies- ja Työelämäakatemian verkkokurssit käytettävissä missä tahansa, milloin tahansa”

Monipuoliset verkkokurssit, joita voi opiskella silloin kuin sinulle sopii. Monipuolinen sisältö haastaa ajattelemaan omaa toimintaa esimiehenä, sekä auttaa rakentamaan konkreettisia toimintamalleja esimiestyöhön.

“Todella kustannustehokas ja läpinäkyvä hinnoittelu, noin 1-2% esimiehen palkkakulusta”

Valitettavasti liian moni esimiestyön kehittämishanke on tehoton ja kallis. Rakensimme koko palvelun lähtökohdista, jossa hinnoittelu on läpinäkyvä kuukausihinta ja investointitipäätös on helppo tehdä. 

Pyydä tarkempi esittely jättämällä yhteystietosi alle: