Master Leader Online -valmennusohjelma

SUOSITTU MASTER LEADER -OHJELMA NYT MYÖS VERKOSSA!

Valmennusohjelma on kokonaisvaltainen kehitysohjelma lähiesimiestyön kehittämiseen. Se toteutetaan kokonaan verkossa, eli siihen on helppo tulla mukaan mistä ja milloin tahansa. Ohjelma antaa selkeän punaisen langan esimiehen kehittymiseen ja on käytännönläheisyyden vuoksi erittäin vaikuttava. Ohjelman on suorittanut yli 900 esimiestä ja yli 90% suosittelee ohjelmaa.

DISC Johtajuusprofiili ja oman kehittymisen suunnitelma

Master Leader -ohjelma alkaa oman luontaisen toimintatavan arvioimisella. Esimies vastaa DISC -kyselyyn vastauslinkin kautta. Käytämme korkean validiteetin DISC -työkalua, joka on erinomainen työkalu itsereflektointiin ja itsensä kehittämiseen.

2 henkilökohtaista Leadership Coachingia -etätapaamisina

Coachingin tehtävänä on avata DISC Johtajuusprofiilin tulokset, oivalluttaa esimiestyön eri tilanteissa sekä auttaa omien vahvuuksien ja kehittymisalueiden tunnistamisessa. Toinen Coaching -istunto sisältää myös valmennusohjelman vaikuttavuuden arvioinnin.

5 osallistavaa ja käytännönläheistä Online -valmennusta

Viiden Leadership -teeman verkkovalmennukset pyörivät ympäri vuoden. Jokainen valmennussisältö syventyy kahteen Master Leader -aiheeseen ja pureutuu esimiestyön arjen haasteiden ratkaisemiseen. Valmennukset ovat vuorovaikutteisia ja osallistavia, joissa pienryhmäkeskustelut voidaan toteuttaa jopa yrityskohtaisesti. 

10 monipuolista verkkokurssia videoineen ja tehtävineen

Master Leader -ohjelma rakentuu 10 esimiestyön tärkeimmän osaamisalueen ympärille. Jokaisesta löytyy verkkokurssi, sisältäen mm. videovalmennuksia sekä tehtäviä oman toiminnan kehittämiseksi. Verkkokurssit käytettävissä koko 12 kuukautta aloittamisesta. 

Johtamisen parhaat käytännöt suoraan jalkautettavaksi

Yli 200 yrityksen kanssa toimiessamme, olemme rakentuneet monipuolisen ‘Leadership Best Practices’, eli joukko parhaiksi koettuja esimiestyön konkreettisia toimintamalleja.

KOKENUT JA ASIANTUNTEVA COACH/VALMENTAJA

Valmentajana toimii Esimiesakatemian perustaja ja vastuuvalmentaja Hannu Säkkinen, jolla on pitkä kokemus johtoryhmien, esimiestyön sekä työyhteisöjen kehittämisestä useissa eri maissa. Hän on yksi maan johtavia esimiestyön ja vaikuttamistaitojen valmentajia, jonka valmennukset saavat poikkeuksetta erittäin hyvää palautetta.