Voittavan organisaatiokulttuurin rakentaminen

KOHTI ITSEOHJAUTUVAA TYÖYHTEISÖÄ

Missiomme on rakentaa Suomen parhaita työpaikkoja. Paikkoja, joissa työntekijät voivat onnistua, kokea työnsä merkityksen sekä haluavat jatkuvasti kasvaa, kehittyä ja ottaa lisää vastuuta. Täysin itseohjautuvaa organisaatioita ei varmasti olekaan, mutta vahva sisäinen motivaatio ajaa työntekijöitä voimakkaasti eteenpäin kohti tätä tavoitetta.

YKSI MISSIO, KAKSI TEHOKASTA AKATEMIAA

Kehittämismallimme perustuu esimiesten itsetuntemuksen ja henkilöjohtamistaitojen parantamiseen sekä työntekijöiden työelämätaitojen, rohkeuden sekä vastuunoton kasvattamiseen.

Esimiesakatemia rinnalla toimii monipuolinen Työelämäakatemia, joka auttaa organisaatiokulttuurin rakentamisessa tehokkaasti.

TYÖELÄMÄAKATEMIA TUKEE MUUTOSTA

Työelämäakatemian tehtävänä on tukea esimiehen muutostyötä ja antaa konkreettisia työkaluja työtekijöiden rohkeuden ja vastuunoton kasvattamisessa. Sen käytännönläheiset harjoituksen haastavat työntekijää miettimään toimintaansa sekä luovat uutta ajattelua työelämätaitojen nykyisistä vaatimuksista.

MODERNI VERKKO-OPISKELU TUKENASI

Verkkokurssit tukevat tehokkaasti oppimista. Niiden kautta voi kerrata valmennusten sisältöjä sekä ne antavat paljon mietittävää ja erilaisia tehtäviä niin esimiehille, kuin työntekijöillekin. Haluamme palvella erilaisia oppijoita ja verkkokurssit auttavat tässä tavoitteessa merkittävästi.

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää palveluratkaisuistamme !